Familjerådgivning i Stockholm

Familjerådgivarna hos Aktiv FamiljerådgivningMaria Gregell Eva Lind Kristin Enmark   Mario Silva Teresa Delin Skagerfält Teresa Delin Skagerfält

Maria Gregell tar emot för familjerådgivning både om ni bor i eller utanför våra avtalskommuner. Hon tar även emot för individuella samtal, psykoterapi samt handleder arbetsgrupper. Maria är legitimerad psykoterapeut och utbildad handledare.


Eva Lind tar emot för familjerådgivning i de kommuner som vi har avtal med. Eva har genomgått utbildning i psykoterapi (steg 1), analytisk parpsykoterapi och är utbildad handledare.


Kristin Enmark tar emot för familjerådgivning både om ni bor i eller utanför våra avtalskommuner. Hon tar även emot för individuella samtal och psykoterapi. Kristin är legitimerad psykoterapeut och har utbildning i analytiskt parpsykoterapi.


Mario Silva tar emot för familjerådgivning om ni bor i eller utanför våra avtalskommuner. Han tar även emot för individuella samtal och psykoterapi. Mario är legitimerad psykoterapeut samt utbildad i barn- och föräldraterapi. 


Teresa Delin Skagerfält tar emot för familjerådgivning i de kommuner som vi har avtal med. Teresa är legitimerad psykoterapeut, KBT. Teresa har även handledarutbildning.  


Anna Henley Bäcklund tar emot för familjerådgivning både om ni bor i eller utanför våra avtalskommuner. Anna är legitimerad kognitiv psykoterapeut.  VÅR KOMPETENS

Inom AB Aktiv Familjerådgivning är vi socionomer med vidareutbildningar i psykoterapi, par- och familjeterapi, sexologi, systemiskt och kognitivt förhållningssätt. De flesta av oss är auktoriserade familjerådgivare och samtliga har mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar, vuxna, familjer och par. Flera har mångårig erfarenhet av att arbeta med människor med beroende- och medberoendeproblematik. Vi erbjuder samtal även på engelska och spanska.